Onderuit


'Onderuit' is de titel van de theatervoorstelling die op 8 november 2019 in première is gegaan. Het script is door de jongeren zelfgeschreven en wordt omlijst met humor en nieuwe teksten op bestaande melodieën. 

Je kijkt naar een gemiddeld gezin. Vader, moeder, kinderen, gezellige buren en (veeleisende) familieleden en anderen. Eigenlijk niets aan de hand. Totdat er iets gebeurt waardoor de gelukkige situatie totaal verandert en het gezin vastloopt, ‘onderuit’ gaat. Het leven van iedereen staat op zijn kop. Wat moeten ze doen. Wie kan hen helpen? Armoede ligt op de loer.

De basis van dit script is het scheppingsverhaal: “Op de zesde dag schiep God de mens. En de mens begon haastig te leven.” Sindsdien wil de mens vooruit, sneller, groter, beter en dat lukt niet altijd…! De theatergroep constateerde dat vooruitgang niet voor iedereen is weggelegd. Door uiteenlopende oorzaken komen mensen in armoede terecht. De spelers van ‘sTOF spraken veel met elkaar, deden onderzoek en struinden het internet af. Zo begonnen ze te schrijven aan dit script.  

Lees hier de folder voor meer informatie: Flyer Onderuit


Op vrijdag 10 januari 2020 treden we op in het Lossers Hoes met een Kijkje in de Keuken. Lees het nieuwsbericht voor meer informatie! 

De eerste foto's vindt u in ons fotoalbum Onderuit

 
 
Share our website