Kijkje in de Keuken


  •   dinsdag 17 december 2019

Graag nodigen wij u uit voor het “Kijkje in de Keuken” van Theatervoorstelling “Onderuit” uitgevoerd door theatergroep 'sTOF.

De voorstelling gaat over een gezin met vijf kinderen dat in de schulden raakt. Omdat het bedrijf van vader slecht loopt. Er gebeurt nog meer binnen dit gezin, en dan is het de vraag …hoe nu verder?

Na de voorstelling wordt er nog een workshop gegeven.

Het programma is als volgt:
  • 19.00 uur: Zaal open en inloop met koffie en cake
  • 19.30 uur: Aanvang voorstelling
  • 20.30 uur: korte pauze, daarna workshops
  • 21.30 uur: Naar huis

Iedereen is van harte welkom. Stuur deze uitnodiging dus door binnen uw eigen organisatie en andere geïnteresseerden, zodat we niemand vergeten uit te nodigen.

De voorstelling is eerder opgevoerd en was binnen enkele dagen vol. Dus voor de organisatie is het handig om te weten wie er komen. U moet zich daarom opgeven per telefoon: 06.12614254 of per mail: m.versteeg@losser.nl

Tijdens het kijkje in de keuken kunnen er foto’s genomen worden voor en door de media. Indien u niet op de foto wil komen laat het één van ons aan het begin van de avond weten!

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Impuls Oldenzaal , S.W.T.D. (Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland) en Gemeente Losser.


Wij kijken uit naar uw komst!
Share our website