We houden moed!


  •   zondag 6 december 2020

NIEUWS VAN 'sTOF!

Onze theatergroep heeft een nieuw script klaarliggen en hiervoor oefenen ze zodra het weer verantwoord is. De voorstelling PUUR, die in april 2020 niet door is gegaan, wordt doorgeschoven naar Goede Vrijdag 15 april 2022.

 

Net als iedereen hebben wij te maken met aanpassingen i.v.m. de besmettingen rond het Covid-19 virus. We kwamen tot nu toe nog wel bij elkaar maar het wordt steeds minder.
Eerst hebben we met zijn allen gewerkt aan een nieuw theaterstuk. De papieren versie, het script, ligt klaar.

We proberen de motivatie er in te houden door improvisatie oefeningen. Michel verzint andere opdrachten waarbij we niet samen hoeven te komen. Wij hebben laatst nog een filmtrailer gemaakt. Je mocht zelf verzinnen waar deze over ging maar het moest wel corona-proof zijn. We bekijken het dan via Whatsapp. Ook mochten we een filmpje maken bij een liedje.

Door dit soort kleine opdrachten blijft er nog wel een beetje motivatie in de theatergroep. Als je de opdracht het beste of het creatiefste hebt uitgevoerd, krijg je een kleinigheidje, dus dat vind ik wel erg leuk.

Tijdens de bijeenkomsten zitten de mensen boven de 18 jaar 1,5 meter van ons af, en de rest probeert goed op te passen. Je mag niet komen als je verkouden bent en niet te dicht bij elkaar zitten. Jammer genoeg gaat ons optreden op 12 december in Enschede niet door. En het optreden van PUUR op 2 april 2021 is nog onzeker.

We hopen dat iedereen gezond blijft en dat deze coronatijd snel voorbij is.

Namens de groep,

Jet
Share our website