Even voorstellen: zij hebben een KLIK met 'sTOF


  •   dinsdag 28 februari 2023

Algemene informatie over deze voorstelling: zie ook ons nieuwsbericht Nieuwe voorstelling Theatergroep 'sTOF: Klik!

Wij hebben een KLIK met ‘sTOF!

Wij zijn Lise (12 jaar) en Julian (11 jaar) En we zijn lid van theatergroep ‘sTOF. We mogen voor het eerst meespelen in een theaterproductie op 10 en 11 maart. We hebben niet meegeschreven aan KLIK, maar we staan wel achter het onderwerp en de tekst. Het is gezellig en leuk bij ‘sTOF. De groep heeft sfeer.
Lise: “Mijn zus was er ook bij, en toen leek het mij ook leuk om mee te doen. In een schoolmusical speelde ik al een keer een engel, dat was ook wel mijn ding”.
Julian: Toneelspelen is geweldig, anders zit je toch maar op de bank te gamen of te netflixen”
Lise: “We spelen Bibi en Bart, twee vrienden. Bibi wordt (zgn) dronken in KLIK, moeilijk maar leuk om te spelen, want ik was nog nooit dronken. Bart is de jongen met de droge humor.”

‘sTOF geeft met KLIK stof tot nadenken. Waar gaan we over nadenken?
Lise en Julian: “We vertellen met KLIK dat je niet alles moet geloven wat je op social media voorbij ziet komen. Na KLIK ga je er goed over nadenken.” Kom maak kijken!
De kans die we krijgen van het jongerenpastoraat Maria Vlucht om te spelen in ‘sTOF is heel fijn, want ik heb nu al meer zelfvertrouwen gekregen. Niemand lacht je uit, als het niet goed gaat! We willen nog heel lang lid blijven van ‘sTOF.

KLIK
 

Ook wij hebben een KLIK met 'sTOF!

Hallo, wij zijn Talita (15 jaar)en Robin (14 jaar). Wij spelen ook mee op 10 en 11 maart in KLIK bij Theatergroep ‘sTOF. Het is heel gezellig bij de repetities op woensdag. Het is ook wel spannend want het is ons eerste optreden.
Robin: “Talita heeft me gevraagd voor ‘sTOF, we kennen elkaar van de scouting. Ik hield eerst niet zo van toneel maar nu zie ik hoe leuk het is.”
Talita: “Ik speel Sanne, dochter van de hoofdrolspeelster. Ze is arrogant en voelt zich beter dan de anderen en ze is ook nog eens lui. Zo ben ik in het echte leven niet, dus dat is dus een rol!”
Robin: “Ik speel Sam, hij hoort bij de vriendengroep, houdt van muziekmaken en is soms wat onverantwoordelijk bezig.”

Iedereen klikt veel op de telefoon. Maar je moet echt niet geloven wat je daar soms ziet.
Als je iets koopt, krijg je soms niet wat je hebt besteld, of veel en veel te laat. We kijken wel naar vloggers. Die filmpjes zijn grappig, maar zijn ze allemaal echt? De vloggers verdienen veel geld met reclame maken. Alles ziet er altijd goed uit! Het is ook maar een rol…

Wat we bij ‘sTOF krijgen is een echte vriendengroep. De ‘oudere’ spelers doen heel normaal tegen ons, wij beginnen net. Dat is spannend. Nieuwsgierig geworden? Kom gewoon!

 
Share our website